Etichete

, , , ,

Cateodata, gasesti lucruri pe care nu le intelegi. Dar…ele eista si deci nu prea ai ce sa faci in legatura cu existenta lor.

Unul din stilouri avea o penita curioasa; nu, penita nu era ea insasi curioasa, ci avea o aparenta curioasa. Varful era compus din doua picioruse inegale. Si ce e asa de curios? Sa va explic:

In mod normal, penita este un obiect din metal, caruia i se ataseaza o bila de iridium in capat, apoi urmeaza doua operatiuni ffff delicate: taierea pe lung a jumatate de obiect (penita adica) cu tot cu bila de iridium, si slefuirea celor doua jumatati de bila, in ce forma se doreste sa scrie penita (EF, F gros, mai gros, foarte gros, italic, cursiv italic, oblic, etc).

pen-671

In mod normal, ziceam. Dar uita ca am gasit una care nu e taiata in mod normal. De ce ? habar nu am. Posibil un defect de fabricatie.

img_20170115_163850_edit

Anyways, scrie grozav. Pentru ca nu e nevoie de cele doua picioruse sa fie egale in iridium. Penita scrie si asa. Asta e frumusetea…daca slefuirea e buna, daca iridiumul e in cantitatea normala…penita scrie. Adica face ce a fost destinata sa faca…