Etichete

,

Foarte neobisnuit modelul…mi’a atras atentia clipul si modelul metalic de pe corp.

stilou-pe-steroizi-2 stilou-pe-steroizi-1

Daca faci exceptie de grosime (nene, da’ chiar e gros nu gluma), aparenta stiloului este de prin 1920-1925 (folositi’va imaginatia):

stilouri vechi waterman-1924-17

Din pacate, vanzatorul (din Romania) ori nu a avut o camera buna, ori i’a lipsit indemanarea sau vointa de a posta foto mai detaliate. Apropo, ma dispera obiceiul asta autohton de a pune la vanzare un obiect, ceri bani pe el, pierzi timp cu postarea, insa pozele pe are le pui acolo spre informarea celor interesati sunt de toata jena: rezolutie mica, unghi prost, luminozitate de doi bani, iar descrierea…varza. Si apoi se plange ca nu se vinde. Adica…hai bai, cum sa pui poze de 400kb rezolutie cu un obiect la vanzare?????? Ce naiba te astepti sa inteleaga posibilul cumparator din poza aia?

Am sa fac un tutorial pe care il voi posta aici, poate cineva il va citi si isi va insusi cateva adevaruri in ce priveste expunerea unui stilou spre vanzare. Si inca unul despre ce inseamna stilou vintage, pentru ca e o adevarata haiducie la capitolul asta. People, vintage nu inseamna neaparat „Stilou penita iridiu Germania”……