Etichete

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Stilou CURVEX, made in England, intre 1930 si 1955-60. Banuiala mea este ca mai curand este vorba de anii ’50 sau sfarsitul acestora; modelul, penita si asamblarea sunt specifice acelei perioade.

stilou-reparat-curvex-stilou-reconditionat-reparatii-stilouri-5

Un stilou purrrr-fect, desi nu reprezinta o varianta de varf, si a fost obviously conceput sa satisfaca o piata mai de nivelul 2 sau 3: studenti, elevi, functionari fara pretentii, etc.

stilou-reparat-curvex-stilou-reconditionat-reparatii-stilouri-1 stilou-reparat-curvex-stilou-reconditionat-reparatii-stilouri-2 stilou-reparat-curvex-stilou-reconditionat-reparatii-stilouri-3 stilou-reparat-curvex-stilou-reconditionat-reparatii-stilouri-4 stilou-reparat-curvex-stilou-reconditionat-reparatii-stilouri-6 O culoare foarte frumoasa de bordeaux, adanca si cu reflexii foarte frumoase. A venit fara sac si cu butonul complet intepenit. Capacul fals (sub care se ascunde butonul de umplere) era intepenit complet, a trebuit incalzit cu heat gun-ul vreo ora.

Sacul a fost inlocuit cu unul nou, butonul si lamela de impingere interioara refixate si ajustate pentru o miscare normala. Corpul si capacul, precum si accesoriile au fost curatate si slefuite.

stilou-reparat-curvex-stilou-reconditionat-reparatii-stilouri-7

Penita este una Curvex, marcata GP 14kt (gold plated), si este una putin neobisnuita; varful nu este din iridium, si a fost ambutisat in forma de lingura, cu convexul in contact cu hartia. Este una extrem de usor de folosit, functioneaza excelent.

Ma puteti contacta aici, pentru pret, daca doriti. Nu uitati ca Stilouri.blog ofera servicii de evaluare stilouri vintage, in doua variante, din care una complet gratuita. Apelati, ce va costa?