Formular reparatie, reconditionare si evaluare stilouri

contact stilouri reparatii stilouri blog stilouri vintage

Va rog sa cititi si sa completati cu maxima atentie acest formular, in cazul in care doriti sa imi trimiteti un stilou la reparatie sau reconditionare, sau doriti o evaluare / certificare a unui stilou sau a unui lot de stilouri (va rog specificati numarul). Completati cu atentie si apoi apasati butonul „TRIMITE”.

Va rog sa imi comunicati data trimiterii, astfel incat sa fiu atent la notificarile postei sau ale curierilor. Va voi confirma primirea mesajului si voi astepta stiloul sa ajunga prin metoda de transport aleasa de dvs.


INSPECTIE SI ESTIMARE COST SERVICIU

Voi confirma primirea, si voi inspecta stiloul dvs in max 24 de ore dupa ce ajunge pe masa de lucru. Veti primi o estimare de cost pentru serviciul / serviciile solicitat/e.

  • Serviciul poate fi efectuat – pret inspectie initiala 15 RON + costuri serviciu + cost retur
  • Serviciul nu poate fi efectuat – pret inspectie initiala 10 RON + cost retur

Daca nu sunteti de acord cu costul serviciului, voi returna stiloul exact in aceeasi stare ca in cea in care l’am primit eu de la dvs, urmand ca dvs sa platiti doar inspectia initiala si returul, conform optiunii alese.

Daca veti fi de acord cu costul serviciului, si reparatia poate fi facuta, stiloul dvs va intra in lucru la atelier si la incheierea serviciului, va fi returnat la adresa mentionata.

PLATA SI RETURNARE STILOU

Plata se va face intotdeauna dupa ce va repar stiloul. Veti fi informat cand stiloul este gata, si veti plati in functie de metoda de plata aleasa de dvs mai sus. La primirea platii, stiloul va fi impachetat si trimis la adresa pe care ati mentionat’o in acest formular, prin metoda aleasa de dvs pentru returnare. Daca returnarea va fi facuta prin intermediul altui curier decat cel ales de dvs, va voi informa despre aceasta. Costurile postale vor fi suportate de dvs, precum si orice costuri legate de rambursul platii sau transfer bancar, taxa Paypal).

Va rog urmati, pe cat posibil, urmatoarele sfaturi de mai jos:

  1. Goliti stiloul de cerneala si spalati penita sub jet de apa la temperatura mica, pentru cateva secunde. Daca stiloul are cerneala uscata in el, nu il inmuiati in apa, trimiteti’l asa cum este (unele stilouri sunt confectionate din materiale care se deformeaza sau deterioreaza la contactul prelungit cu lichidele).
  2. Inveliti stiloul in ambalaj cu bule de aer (bubble wrap), sau in ceva moale, pentru a’l feri de lovituri in timpul trasportului. Nu neglijati acest aspect, am avut cazuri in care clientii au trimis stiloul pur si simplu intr’un plic mai gros. Bineinteles ca stiloul ori nu ajunge, ori ajunge rupt sau deteriorat. In orice caz, ambalarea si protectia stiloului este raspunderea dvs, pana ajunge in mana mea.
  3. Puneti stiloul intr’o cutie solida de carton, ceva mai mare decat stiloul, si asezati inauntru servetele sau ziare mototolite.
  4. Includeti in pachet o copie dupa acest formular (printati’l in browser dupa ce il completati si dupa ce l’ati trimis electronic catre mine).
  5. Scrieti adresa mea citet si corect, si trimiteti pachetul catre mine. Pastrati chitanta.
  6. Aveti grija sa lipiti bine cutia, mai ales la colturi. Am avut stilouri cazute din cutii.
  7. Nu includeti bani in pachet. Imi veti plati dupa ce va repar stiloul.

Va multumesc si astept comanda dvs.