Forum Stilouri de Ieri

Comunitatea de pasionati de stilouri se mareste, si am deschis un forum public pentru a usura contactul si o mai buna comunicare intre toti cei interesati de aceste (si alte) instrumente de scris.

Discutii, intrebari si prezentari despre istoria stilourilor, stilouri vechi si noi, penite, reparatii si intretinere, schimburi vanzari si cumparari stilouri, review-uri si pareri despre diverse cerneluri pentru stilou, caligrafie, hartie pentru scris, stilouri pe modele si producatori, si altele. Avem o sectiune activa despre stilourile romanesti, modele si istoria acestora.

forum stilouri de ieri stilouri penite reparatii

Il puteti accesa aici, pe pagina http://www.stilouri.boards.net, inregistrarea ca membru este complet gratuita si confirmarea apare aproape instant.Veti putea incepe imediat sa postati si sa folositi toate facilitatile forumului.

Va astept si va doresc o experienta placuta, in mica noastra comunitate. Mica, dar care creste in ritm constant. Daca aveti intrebari sau nevoie de asistenta in legatura cu inscrierea sau cu alt subiect, nu ezitati sa ma contactati pe formularul de pe acest blog aici sau sa imi trimiteti un mesaj pe adresa de email a forumului.

Va astept in continuare si pe acest blog. La revedere!