Testimoniale

testimonial

Cam ca „registrul consumatorului” din vremuri trecute…pagina asta are acelasi rol: contine parerile / opiniile clientilor care au cumparat de la mine sau care au avut stilouri sau penite la reconditionat / reparat sau whatever. Evident, nu toti lsa feedback, iar cele de mai jos sunt doar cateva.

Clientii nu isi vor da datele de identificare aici, ar fi chiar culmea. Nu va cer sa luati cu litera de lege ce scrie aici pe pagina asta.. Oamenii si’au spus parerea, si atat. Crede sau nu, dar cerceteaza…

Acuma, o chestie ar fi de spus: Toti clientii pot fi contactati pentru confirmarea testimonialului. Datele de contact sunt disponibile la cerere. Va rog sa intelegeti ca nu este raspunderea mea daca testimonialul nu este confirmat de clientul care l’a lasat, si nici nu va garantez ca va va confirma faptul ca a fost clientul meu. Oamenii sunt sfiosi uneori…


 M. Z**A – 03/2017

Stiloul meu avea filetul din capac rupt; a fost reparat excelent si profesional. Multumesc!


L. P*****U – 03/2017

Am trimis doua penite Pelikan model M205; una era sarita din bucsa si descentrata, iar cealalta zgaria grozav. Ambele au fost reparate in mode profesional si sunt extrem de multumit. Recomand serviciile Stilouri.blog !


M. D***S – 03/2017

Piston rupt la un Sheaffer vechi; am trimis stiloul la Iulian si l’am primit reparat. Functioneaza ca in prima zi. Nu numai ca a fost reparat, dar si curatat interior/exterior. Multumesc mult!


C. O**A – 03/2017

Am trimis doua stilouri: un Lamy 2000 si un Pelikan M300 la re-slefuit penitele si ajustarea acestora. Sunt foarte multumit de servicii, voi folosi in viitor, daca va fi cazul cu alte stilouri sau penite.